Linkek a témában:
Így kell egészséges pálinkát főzni
Itt a pálinkaszezon - nem az ivásé, mert az mindig van, hanem a főzésé. Pár dologra érdemes figyelni az ital elkészítésekor: ártalmas lehet a pálinkák nem megfelelő metanoltartalma, a magas szint egészségügyi gondokat okozhat, míg a túl alacsony a hamisítás jele.
Meghatározás
Pálinkafőzés Magyarországon. Törvényi szabályozás, a pálinkakészítés folyamata, bérfőzés, pálinkafőzdék. Az oldal a hungaricumnak számító szeszes ital előállításának témáját járja körbe tematikus linkek segítségével.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!